Programozás magán órák

Budapesten

* Budapest az I. kerületben vagy Skypeon tudok órákat tartani. 

6000 Ft / 60 perc

Miért válassz engem?

C# • Android • HTML/CSS

Az a helyzet, hogy a programozóknak ma arany életük van. Kevesen vagyunk olyanok, akik munka mellett tanítványokat is fogadunk az otthonunkba. A probléma, hogy a tanári fizetések nem hasonlíthatóak össze a programozó versenyszférával, ezért a közoktatásban lévő tanárok – tisztelet a kivételnek – nem is igazán szeretnek programozni. Ezt a tanítványaimon is tapasztalom. A leadott tudásanyag hiányos, hibákkal teli és gyakorta teljesen használhatatlan. Hozzám azért érdemes eljönni tanulni, hogy megszeresd a programozást, megértsd a programozó gondolkodásmód lényegét, és piacképes tudást szerezz.

ÉRETTSÉGI
EGYETEM
KARRIER VÁLTÁS

Mivel érdemes foglalkoznunk?

C# / Java / Kotlin

Egyre több C#-os diák keres fel, mind emelt érettségire, mind munkahelyre való felkészítésre. A programozás alapjaitól egészen olyan haladóbb témákig eljuthatunk, mint a párhuzamos programozás, generikusok, lambda kifejezések stb.

Algoritmusok

A tanulás kezdetén az alapvető programozási tételek, vagy a rekurzió megértése jelenthet kihívást, majd fokozatosan haladhatunk olyan algoritmikus feladatok felé, mint a quick sort rendezés, vagy a backtrack algoritmus.

Emelt Informatika Érettségi

Az emelt infó érettségi programozás része nem is olyan nehéz, ha az ember tudja mit kell csinálni. Tehát nincs más dolgunk a jó jegyért, mint megérteni a programozás alapjait, majd kellő számú érettségi feladatot megoldani. Végül bontani egy sört 😉 Kezd a felkészülést itt: segítség emelt szintű informatika felkészüléshez.

HTML/CSS

A HTML/CSS a webprogramozás alapjai. Kétség kívül rendkívül sok helyen használható, könnyen adaptálható tudást ad. Ráadásul a webprogramozást többnyire egyetemen is gyéren tanítják, ezért csak OKJ, és egyéb képzések állnak rendelkezésünkre.

Karrier váltás

Programozóként könnyű elhelyezkedni (diploma nélkül is), hisz rengeteg a betöltetlen állás. De lehet-e valaki teljesen más végzettséggel programozó? Én azt mondom, bárkiből lehet (jó) programozó, de senki se gondolja azt, hogy könnyű lesz! Van olyan tanítványom, akinek sikerült, és szívesen megmutatom merre indulj.

Objektum Orientált Programozás

Ma egy programozótól alapvető elvárás, hogy ismerje az objektum orientált programozás szabályait. Fel kell ismerni az értelmét, majd pedig az elméleti tudást a gyakorlatban is hasznosítani kell. Ez elsőre nehéz lehet, de hosszú távon egy új világ nyílik meg előttünk.

Fejlesztési módszertanok, és a GIT

Jópár programozó ismerősöm felvételiztet fejlesztőket, de valahogy ez a két dolog, szinte mindig siralmas. A verzió követés, illetve a fejlesztés lehetséges módszerei valahogy kimaradnak még az egyetemi tananyagból is, a munkahelyen mégis azonnal megjelenik.

Clean Code, Design Patternek

Az OOP-hez hasonlóan elengedhetetlen fontosságú a különböző (programnyelv specifikus) tervezési minták ismerete, megértése és használata. Ugyan egy fejlesztő ezeket az akadályokat már egyedül veszi, azonban a tanulás folyamatát meglehetősen gyorsítja, ha ezeket az ismereteket nem munkahelyi környezetben kell elsajátítanunk.

mint, Android

Az Óbudai Egyetem Kódakadémia nevű képzésében kezdtem el az oktatást, de már magán tanítványokat is fogadok, 2010 óta Android fejlesztőként dolgozom.

Ez egy nagyon látványos, izgalmas része a programozásnak, amivel hobbi szintjén is abszolút megéri foglalkozni. Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal. 

Fordulj hozzám bizalommal!

Hogyan kezdjünk neki? Első körben érdemes egyeztetni, hogy pontosan milyen céljaid vannak a programozással. Mire szeretnél felkészülni, mikorra, és milyen szinten jársz most. Ezt követően kitaláljuk milyen módszerrel és sebességgel tudunk haladni. Várom emailedet!

info@herfli.hu