Project Description

UtazóApp

Szintén egy hirtelen felindulásból elkövetett hobbi projekt, amin inkább a UX/UI referenciákat szerettem volna bővíteni. 100%-ban általam tervezett és implementált App. Egyébként az alkalmazás facebook-os oldalak tartalmait gyűjti ki, szűri meg és teszi kereshetővé.

Amire ebben a projektben büszke vagyok, azok az egyedi értesítések, a Facebook integráció, a saját készítésű logó, a Firebase és Push notification rendszer használata.

500+ letöltés

Nem mondanám, hogy hatalmas siker lett volna az alkalmazás, de nem is ez volt a cél. Indulásakor hiánypótló volt, reklám mentesen is gyorsan elérte az első 500 letöltést, azonban rövidesen lemásolta és saját képére formálta a legnagyobb hazai utazóportál, az Utazómajom. Azóta csak szállingóznak a letöltések.

FELADATOK

Facebook / Firebase
Push Notification
Egyedi értesítések

KATEGÓRIA

Utazás & Turizmus

COPYRIGHT

Buchwarth Domonkos

HAMAROSAN A PLAY STORE-BAN

További Projektek

PLAY STORE • PARTNEREK • REFERENCIÁK

Dolgozzunk együtt!

CSAK EGY JÓ ÖTLETRE VAN SZÜKSÉG

Hogyan kezdjünk neki? A munka első fázisa, hogy a megrendelő leírja milyen alkalmazást szeretne, milyen célközönségnek szánja és milyen célokat szeretne vele elérni. Ez alapján lehet elkezdeni az árajánlatot, majd újabb ötletelés, a részletek kidolgozása következik.

info@herfli.hu