Project Description

MENTA

Ebben a projektben csak bedolgoztam az ÁEEK számára, a teljes projektben csak elényésző részem volt. Az én feladatom a Telemedicina eszközök illesztése volt az Android telefonokhoz, illetve a szintén telmedicinán dolgozó Iphone fejlesztők vezetése.

Ezt a gyakorlatban úgy lehet elképzelni, hogy bizonyos vérnyomásmérők, vércukormérők vagy más eszközök képesek bluetooth-on szinkronizálni adatokat. Ezeket a kommunkációkat kellett lefejleszteni, és adatokat szolgáltatni a többi fejlesztő részére.

ÚNIÓS PROJEKT

Ez a fejlesztés volt az első olyan projektem, ahol egy nagy csapat részeként kellett közreműködtem.  Azt gondolom már a fejlesztés elején látszott, hogy a kitűzött célok – 2 millió letöltés platformonként az első 1-2 évben – hatalmas túlzás volt. Nem volt mögötte komoly koncepció csak, sem stratégia a bevezetésére, csak egy hangzatos pályázat, és igen komoly úniós pénz. Ennek ellenére tapasztalat szerzésnek szintén remek projekt volt.

FELADATOK

Bluetooth
Reflexió

KATEGÓRIA

Egészségügy

COPYRIGHT

ÁEEK

PROJEKT MEGTEKINTÉSE

További Projektek

PLAY STORE • PARTNEREK • REFERENCIÁK

Dolgozzunk együtt!

CSAK EGY JÓ ÖTLETRE VAN SZÜKSÉG

Hogyan kezdjünk neki? A munka első fázisa, hogy a megrendelő leírja milyen alkalmazást szeretne, milyen célközönségnek szánja és milyen célokat szeretne vele elérni. Ez alapján lehet elkezdeni az árajánlatot, majd újabb ötletelés, a részletek kidolgozása következik.

info@herfli.hu