Project Description

D-Cell 360

4 éven keresztül dolgoztam a Diagon Kft.-nek, akik főként hematológiával és koagulációval foglalkoznak. Feladatom az volt, hogy megtervezzek és implementáljak egy Android alapon működő vérképelemző szoftvert. Ezeket a gépeket laborokban használják, tehát a környezet közelebb áll az ipari, semmint a mobil világhoz.

A rendszer kellőképp komplexé vált, 3D-s OpenGL megjelenítéssel, usb kezeléssel, saját buildelésű Android verzióval az egyedi érintő képernyő illesztéséhez.

Diagon Kft.

Ez egy kutatás-fejlesztés projekt volt, ami számos nehézséget tartogatott magában. Bár nem a szokványos mobil projekt kategóriába esik, még is azt gondolom hatalmas eredmény a maga nemében.

Ennek a rendszernek a megtervezése, tesztelése, refactorálása rengeteg tapasztalatot hozott magával, amit ma már bátran alkalmazok a frissebb projektjeim esetében.

FELADATOK

Célhardveres Android fejlesztés
USB kezelés Android-on
Saját Android Build

KATEGÓRIA

Kutatás + Fejlesztés

COPYRIGHT

Diagon Kft.

ADATLAP MEGNYITÁSA

További Projektek

PLAY STORE • PARTNEREK • REFERENCIÁK

Dolgozzunk együtt!

CSAK EGY JÓ ÖTLETRE VAN SZÜKSÉG

Hogyan kezdjünk neki? A munka első fázisa, hogy a megrendelő leírja milyen alkalmazást szeretne, milyen célközönségnek szánja és milyen célokat szeretne vele elérni. Ez alapján lehet elkezdeni az árajánlatot, majd újabb ötletelés, a részletek kidolgozása következik.

info@herfli.hu